Τις άγριες γαλοπούλες βρήκαν σε μεγάλους αριθμούς οι πρώτοι άποικοι της νότιας, ανατολικής και δυτικής Αμερικής. Μεγάλος αριθμός επίσης υπήρχε στο Μεξικό. Από την Αμερική τις μετέφεραν με μεγάλη επιτυχία στην Ευρώπη. Οι περισσότερες ποικιλίες τους δημιουργήθηκαν στην Αμερική με πιθανή εξαίρεση τις White Holland.

Οι μεγαλόσωμες ράτσες τους εκτρέφονται αποκλειστικά για το κρέας τους, το οποίο επεξεργάζονται παράγοντας πολλά εκλεκτά είδη, και οι πιό μικρόσωμες για διακοσμητικούς λόγους ή και για οικόσιτη περιορισμένη εκτροφή.

Το χρώμα των αυγών τους ποικίλει, αλλά όλα έχουν χαρακτηριστικές καστανές κουκκίδες.

Οι γαλοπούλες της ράτσας Royal Palm ανήκουν στις οικόσιτες γαλοπούλες που δεν επιλέγονται για κρεατοπαραγωγή, αλλά για διακοσμητικούς λόγους λόγω της ομορφιάς τους. Έχουν βασικά λευκό χρώμα με μαύρες λωρίδες, ιδιαίτερα στην ουρά τους.

Το βάρος των αρσενικών είναι 8-11 κιλά και των θηλυκών 6-7 κιλά.

<img class="alignleft size-medium wp-image-1217" title="" src="http://www.fancypoultry viagra traitement impuissance.gr/wp-content/uploads/2012/05/Royal-Palm-11-300×225.jpg” alt=”” width=”300″ height=”225″ srcset=”https://fancypoultry.gr/wp-content/uploads/2012/05/Royal-Palm-11-300×225.jpg 300w, https://fancypoultry.gr/wp-content/uploads/2012/05/Royal-Palm-11.jpg 640w” sizes=”(max-width: 300px) 100vw, 300px” />Πρωτοεμφανίστηκε το 1920 σε μία φάρμα στην Φλώριδα των Η.Π.Α., μετά από επιλεκτικές διασταυρώσεις Black, Bronze και Narragansett, και εγκρίθηκε από την Α.Ρ.Α. (American Poultry Association’s Standard of Perfection) το 1971. Στην Ευρώπη, παρόμοιες γαλοπούλες μερικές φορές ονομάζονται και Cröllwitzer, Pied, ή Black-laced White.

Λόγω του σχετικά μικρού τους βάρους, ακατάλληλο για την βιομηχανία κρεατοπαραγωγών γαλόπουλων, ο αριθμός τους έχει ελαττωθεί σημαντικά και απαντάται σε μικρές μόνο φάρμες και ιδιωτικές συλλογές.

Έχουν πολύ ήσυχο χαρακτήρα και τα θηλυκά είναι πολύ καλές κλώσες και μάνες.

 

 

 

 

Tags: , ,

1 Comment on Γαλοπούλες Royal Palm

  1. worldsailor_1982 says:

    θα ηθελα αν εχει κανεις γαλοπουλακια palm κ ocellated να ανταλλαξω με μαυρα ελληνικα γαλοπουλα[email protected]

Leave a Reply

*