Από τις αρχές του Μάρτη 2012 μπήκε σε (δοκιμαστική) λειτουργία το φόρουμ της ιστοσελίδας μας, με το οποίο όποιος επιθυμεί θα μπορεί να επικοινωνεί με όλους τους ενδιαφερόμενους για διάφορα θέματα που τον απασχολούν, να αναζητά τα πτηνά και τα ζώα που τον ενδιαφέρουν ή τέλος να προσφέρει αυτά που έχει διαθέσιμα στην φάρμα των πτηνών του.

Μπείτε στο Forum

Tags: ,

6 Comments on Forum

  1. dimos says:

    ΚΑΛΌ ΠΆΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΉ ΑΝΆΣΤΑΣΗ ΣΕ ΌΛΟ ΤΟ ΚΌΣΜΟ…

    Θα ήθελα να μάθω αν υπάρχουν διαθέσιμες κότες – νεογνά των εξής φυλών , και ποία είναι η τιμή τους
    1).barred blymouth rock
    2).light sussex – bantom
    3).wyandotte silver
    4).orpington buff
    5).japanese black tailed buff

    ευχαριστώ

    • koestler76 says:

      Αυτή τη στιγμή έχω 2 κοκκοράκια 40 ημερών plymouth rock και ελπίζω να βγάλω και θηλυκά αργότερα. 6979449942 Δημήτρης

  2. Babis says:

    Νίκο χωρίς να γνωρίζω ακριβώς τι εννοεις επιχείρηση με κότες που θέλεις να κάνεις και έως που φτάνουν τα πλάνα σου, σε ενημερώνω οτι σχηματίζουμε μια μικρή ομάδα ανθρώπων με σκοπό τη δημιουργία φάρμας που θα έχει και κότες. Αν ενδιαφέρεσαι να ακούσεις και να δεις τις σκέψεις μας, μπορείς να με καλέσεις (6942 470 594) να μιλήσουμε κι αν είναι εφικτό να συναντηθούμε κι όλας.

    ευχαριστώ
    Μπάμπης

  3. GIANNHS86 says:

    γεια σας παιδια και καλο χειμωνα.ενδιαφερομαι για λευκους φοινικες (κοτες)(onagatori) rosecomb black και pekin αν καποιος διαθετει καποιο απο αυτα τα ειδη μπορει να μου στειλει mail στο [email protected] επησης διαθετω silver και golden sebright και λευκα silkies πρως πωληση η ανταλλαγη

  4. Ψάχνω να αγοράσω πάσης φύσεως πουλερικά διάφορα,ή αβγά εκκολάψημα.Όποιος διαθέτη προς πώληση ας κάνει ένα τηλ. στο 6977776142 η ας στείλει ένα mail με το τι διαθέτη.

  5. vagos says:

    pos mporo na promitheyto elinikes kotes gia to klima tis arkadias diladi poli igrasia?

Leave a Reply

*